Tijdens onze stilteretraites leer je veel over yoga, meditatie en jezelf. Wij helpen je om in je dagelijks leven te blijven oefenen. De retraites zijn kleinschalig en voor iedereen toegankelijk op een prachtige locatie in de natuur van zuid-Overijssel, net buiten het dorpje Olst nabij Deventer. Het hele jaar beschikbaar als weekend of midweek. Kies hieronder welke retraite bij je past. Bekijk hier de data van onze retraites. Het dagelijks programma van de weekendretraites en midweekretraites is hetzelfde, dus een midweek geeft meer tijd voor diepgang en raden we meestal aan. Een yogaretraite, meditatieretraite en spirituele retraite in één!

 • Iedereen heeft baat bij een retraite. We hebben elk onze eigen redenen en we nemen allemaal iets anders uit de retraite mee terug in ons dagelijks leven. We stappen uit onze gebruikelijke omgeving en ervaren een nieuwe manier om naar dingen te kijken, met hulp van yoga, stilte en meditatie. Veel mensen leiden een druk en stressvol leven en staan maar zelden stil bij het hier en nu; daar waar het leven zich uiteindelijk allemaal afspeelt. Een retraite geeft je tijd om bewust te leven en nieuwe dingen te ontdekken.

 • Onze deelnemers zijn de reden dat we de retraites begeleiden. Lees hier een selectie uit de vele inspirerende reacties die we ontvingen, met dank voor de lieve woorden 🙂
  ,,Ik voel me goed sinds ik afgelopen zomer bij jullie ben geweest en elke ochtend mediteer en soms yoga doe. Ik denk nog vaak aan de bijzondere rust die ik…”  Lees Meer
  ,,
  Jullie retraites zijn heel toegankelijk voor iedereen. Echt heel veel mensen kunnen hier iets mee. Voor mij was het allemaal nog nieuw maar het was fantastisch…”

 • Onze extra intensieve retraites zijn een optie voor wie al eerder bij ons in retraite is geweest – of voor wie al yoga en meditatie oefent – en zin heeft in een extra uitdagende midweek. In de extra intensieve stilte retraite is de yoga uitdagender. Ook krijg je bij het mediteren minder basisinstructies en zitten we stiller en langer dan bij de gewone retraites. Daarnaast is er extra meditatie tijdens de ’theorieles’. Buiten de lessen blijf je alles ‘mindful’ doen. Je kunt je ongeacht je ervaring natuurlijk ook (opnieuw) aanmelden voor een van onze andere (toch al uitdagende :-)) retraites.

 • Onze stilteretraites vinden plaats in de gevarieerde natuur van Salland, even buiten het dorpje Olst in de omgeving van Deventer. Vanuit het grote sfeervolle retraitecentrum, aan het bos en nabij de IJssel, kun je in alle rust genieten van je verbondenheid met de natuur.
  Je verblijft in een voormalige boerderij die recent volledig en duurzaam is omgebouwd tot comfortabel en rustgevend retraitecentrum. Vanaf het terrein loop je direct de Sallandse natuur in. De prachtige locatie ligt in een stille en groene omgeving in zuid-Overijssel, waar je volop kunt wandelen in bossen en langs open velden of de IJssel.

Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek

Features van onze yoga meditatie retraite

 • Drie in één: een yogaretraite, een meditatieretraite én een spirituele retraite

 • Veel inhoud: dagelijks 4,5 uur yoga en meditatie, 1,5 uur theorie & spreekuren

 • Kleine groepen: maximaal 16 deelnemers per retraite, persoonlijke aandacht

 • Stilte retraite: ervaar hoe het is om niet te spreken en ontdek innerlijke stilte

 • Ervaren begeleiders: lees hier reacties op onze lessen en retraites

 • Persoonlijke hulp: individueel advies voor toepassen in je dagelijks leven

 • Niet zweverig: nuchter zelfonderzoek met beide benen op de grond

 • Betaalbaar: we houden de kosten laag, dus onze retraites zijn betaalbaar

 • Veel keuze: het hele jaar doorlopend weekend, midweek, week retraites

 • Groen en ontspannen: comfortabele sfeervolle locatie in de natuur

Vragen over yoga, meditatie en retraites