Locatie & contact

Onze stilte retraites vinden plaats in de gevarieerde natuur van Salland, even buiten het dorpje Olst in de omgeving van Deventer.

Vanuit het grote sfeervolle retraitecentrum, aan het bos en nabij de IJssel, kun je in alle rust genieten van je verbondenheid met de natuur.

Stilte Retraite Olst Nederland

Deelnemers verblijven in een voormalige boerderij die recent volledig en duurzaam is omgebouwd tot comfortabel en rustgevend retraitecentrum.

Je loopt vanaf het terrein direct de Sallandse natuur in. De prachtige locatie ligt in een stille en groene omgeving aan de rand van de gemeente Olst, waar je heerlijk kunt wandelen in bossen, langs open velden of de IJssel.

Retraitelocatie binnen

Zowel in als rond het retraitecentrum kun je volop ontspannen. Er is een grote tuin en binnen is er veel ruimte in de verschillende zitkamers, de meditatie- en yogaruimte, de bibliotheek of een van de zithoekjes.

Het centrum is ruim geschikt voor maximaal 16 deelnemers. Er zijn ook schapen, kippen, een hond en een heleboel vrije vogels op het terrein aanwezig.

Bij goed weer doen we de yoga- en theorielessen zoveel mogelijk buiten, anders komen we samen in de sfeervolle ecologisch gebouwde lesruimte met uitzicht op de omliggende natuur. Tussen de lessen door kun je uitgebreid rusten, wandelen of fietsen.

Diepgaande retraites voor iedereen

Deelnemers verblijven in comfortabele, gedeelde 2-persoons slaapkamers met elk een eigen badkamer (er zijn ook enkele eenpersoonskamers met gedeeld sanitair beschikbaar voor een toeslag). We gebruiken een grote gemeenschappelijke keuken, meditatieruimte en verschillende zitruimtes.

De locatie geeft je het gevoel echt weg te zijn van je dagelijkse omgeving en is toch goed te bereiken met het openbaar vervoer of de auto (zie ook de kaart hieronder). We proberen deelnemers uit dezelfde regio te koppelen zodat ze desgewenst kunnen carpoolen.

Retraite Slaapkamer

Als je met het openbaar vervoer komt, kun je doordeweeks vanaf treinstation Deventer met de bus tot onze locatie reizen. Op zondag, aan het eind van de weekendretraite, gaat er geen bus maar kunnen wij je (kosteloos) wegbrengen naar treinstation Deventer.

Uitzicht Yoga Meditatie

Neem contact met ons op

Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt:

Telefoon: (+31) (0)6 2472 6408 (Carolien, maandag-vrijdag van 9-18 uur)

E-mail: contact@humanawakening.org (Carolien)

Facebook: /humanawakeningnow

Instagram
: @verlichtjezelf | Youtube

Retraite contact
Stilte Retraites in Olst