Rustgevende locatie in de natuur

Onze stilte retraites vinden plaats in een prachtige bosrijke omgeving, even buiten het dorpje Olst in de omgeving van Deventer. Hier kun je in alle rust genieten van de schoonheid om je heen en je verbondenheid met de natuur.

stilte retraite olst uitzicht

Je verblijft in een prachtig, comfortabel en rustgevend retraitecentrum. Deze voormalige grote boerderij is speciaal voor dit doel duurzaam omgebouwd.

Stilte Retraite Olst Nederland

De heerlijke locatie ligt in een landelijke en groene omgeving in zuid-Overijssel. Vanuit de eigen tuin loop je direct de Sallandse natuur in. Hier kun je volop wandelen in bossen, langs open velden, kastelen of bij de IJssel.

Zowel in als rond het retraitecentrum kun je lekker ontspannen. Er is een grote tuin en binnen is er veel ruimte in de verschillende zitkamers, de bibliotheek of een van de zithoekjes. De lesruimte is altijd beschikbaar om zelf te mediteren of yoga te doen.

Retraitelocatie binnen

Bij goed weer doen we de yoga, meditatie, en theorie buiten in de mooie tuin. Anders komen we samen in de sfeervolle ecologisch gebouwde lesruimte. Met vloerverwarming en uitzicht op de omliggende natuur. Tussen de lessen door kun je uitgebreid rusten, wandelen of fietsen.

stilte retraite yoga meditatie lesruimte

Deelnemers verblijven in comfortabele, gedeelde 2-persoons slaapkamers met elk een eigen badkamer (er zijn ook enkele eenpersoonskamers met gedeeld sanitair beschikbaar voor een toeslag). Je kunt gebruik maken van de grote gemeenschappelijke keuken, meditatieruimte, bibliotheek en de verschillende zitruimtes.

Retraite Slaapkamer

De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer of de auto (zie ook de kaart hieronder). Vanaf treinstation Deventer of Olst kan je met de bus tot onze locatie reizen. Op zondag, aan het eind van de weekendretraite, gaat er geen bus maar kunnen wij je (kosteloos) wegbrengen naar treinstation Deventer.

Uitzicht Yoga Meditatie

Een locatie om te genieten, tot rust te komen en geïnspireerd te raken!

Neem contact op

Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt:

Telefoon: 06 2472 6408 (Carolien, maandag-vrijdag van 9-18 uur)

E-mail: contact@humanawakening.org

Michiel Drost Carolien Sijberden
Stilte Retraites in Olst