Retraites midden in De Biesbosch

Tot november 2017 vindt een deel van onze yoga en meditatie retraites vinden plaats op een unieke locatie midden in Nationaal Park De Biesbosch.

De onlangs gerestaureerde voormalige boerderij ligt aan het water en ver weg van verkeer en andere bebouwing. Er zijn geen andere mensen aanwezig waardoor we het hele terrein kunnen gebruiken als stiltegebied (buiten de lessen om). In de middag is er een lange pauze van het yoga en meditatie programma waarin je vrij bent om zelf de prachtige omgeving te verkennen.

De achterzijde van de loctatie.


Vanaf de boerderij kun je direct heerlijk wandelen en fietsen. Je kunt in het schone water zwemmen vanaf de steiger bij het huis. Of stap in een van de Canadese kano's (indien beschikbaar) en ervaar De Biesbosch vanaf het water!

De locatie geeft je het gevoel echt weg te zijn van je dagelijkse omgeving en is toch goed te bereiken. Zie ook de kaart hieronder. We proberen deelnemers uit dezelfde regio te koppelen zodat ze desgewenst samen kunnen reizen. Kom je met het openbaar vervoer, proberen we te regelen dat je wordt opgepikt bij een treinstation.

retraite slaapkamer deelnemers
Slaapkamer voor deelnemers.

Nationaal Park De Biesbosch is een zoetwatergetijdengebied vol eilanden, kreekjes en wilgenvloedbossen. Het is een van de belangrijkste 'wetlands' van Europa. Er leven veel vogels en er zwemmen bevers in het heldere water. 

Aankomst retraite locatie
De stilte bij aankomst.

Let op: Enkele nieuw toegevoegde retraites in 2017 vinden plaats op een andere sfeervolle locatie, in Overijssel (klik hier voor meer informatie)

Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt:

Telefoon: (+31) (0)6 2472 6408 (Carolien)

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Carolien & Michiel)

Facebook: /humanawakeningnow | Instagram: @verlichtjezelf | Youtube 


Al onze verdere retraites in 2018 vinden plaats in Overijssel.

Klik hier voor alle data.